Pain d'épice lucernois

Pain d'épice lucernois

4.7 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 morceaux

Składniki

  • 1 c. à soupe de beurre
  • 250 g de crème entière, froide
  • 150 g de lait
  • 160 g de concentré de jus de poire
  • 150 g de sucre brut
  • 1 c. à soupe d'épices pour pain d'épices
  • 1 c. à café de bicarbonate de soude
  • 400 g de farine bise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 447 kcal / 1865 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...