Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre roux
- 1 gousse de vanille, fendue
- 450 g de rhubarbe, parée, en morceaux (4 cm)
- 100 g de fraises, équeutées, coupées en deux
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé (± ½ citron)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3772 kJ / 898.1 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 213 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 13.1 g
- Sód
- 56 mg
Alternatywne przepisy
Filet de porc à la sauce moutarde
35 Min
Compote de pommes
20 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Biscuits à la rhubarbe et au citron
1h
Gelée de groseille
50min
Velouté de tomates
35 Min
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Yaourt pomme-myrtille
12h 40min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Salade de crudités
10 min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min