Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises, coupées en deux
- 80 g de sucre
- 200 g de crème acidulée
- 100 g de crème à fouetter
- 2 brins de basilic frais, effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580 kJ / 381 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35min
Pesto de basilic
10 Min
Pères Noël en pâte
2h 10min
Crème fouettée
10 Min
Mousse au thon
5 Min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1 Std. 20 Min
Sorbet, rapide
10 Min
Velouté de tomates et de courges
25 Min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Blancs en neige
5 Min
Soupe de potiron
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min