Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises, coupées en deux
- 80 g de sucre
- 200 g de crème acidulée
- 100 g de crème à fouetter
- 2 brins de basilic frais, effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580 kJ / 381 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Crème glacée aux fruits
5 Min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Sorbet framboise et citron vert
10 Min
Glace à la vanille
12h
Sauce béchamel
15 Min
Compote de pommes
20min
Chutney d'oignon rouge
24h
Compote de pommes
20min
Glace vanille au caramel salé
14 Std.
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Focaccia aux tomates
40min