Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de myrtilles
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- ½ c. à café de cannelle moulue
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1529.7 kJ / 365.6 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 91.4 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de lentilles corail aux légumes
35min
Confiture de mangue et de kiwi
30min
Confiture de prunes
45 min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Brak ocen
Pain toupie rapide
40min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Tarte aux pommes façon crumble
2h 30min
Tourte de Linz suisse
1h 30 min
Sauce au curry
5 Min
Confiture de mûres et de poires
45 min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Confiture d’abricots
45 min