Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises, fraîches, en morceaux
- 20 g de jus de citron
- 375 g de sucre
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voir la rubrique «Conseil(s)»
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3571 kJ / 852 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 201 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote de pommes
20 min
Crème pâtissière
15min
Sauce tomates à l'espagnole
25 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Gelée de groseille
50min
Sauce béchamel
15min
Compote de pommes
20 min
Confiture de prunes
45min
Confiture d’abricots
45min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Confiture pomme-pomme de terre
25 min