Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Jeera rice (Cumin rice)
45 min
Hommus
15 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Spicy tuna dip
5 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min