Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Brak ocen
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Beetroot salad
10 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Cauliflower mash
25 min
Greek cabbage salad
5 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Miso coleslaw
20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min