Urządzenia i Akcesoria
Warm capsicum and tomato salad with olives
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow capsicums flesh pierced2
-
red capsicum flesh pierced1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil (see Tips)40 g
-
dried bay leaf1
-
fennel seeds1 tsp
-
olives drained (see Tips)100 g
-
sherry vinegar (see Tips)20 g
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)230 g
-
ripe tomatoes cut into wedges3
-
fresh basil leaves only, for garnishing
-
shaved Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
772.6 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
710.7 kJ /
169.2 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min