Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 772.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carrot, feta and mint salad
40 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Sweetcorn and black rice salad
1h
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h