Urządzenia i Akcesoria
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Black olive sauce
-
black olives, pitted200 g
-
fresh parsley leaves only40 g
-
garlic cloves2
-
capers, pickled drained40 g
-
lemon juice10 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
salt2 pinches
Lettuce cream soup and steamed broccoli
-
80 g shallots, cut in halvesonions cut in halves,80 g
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
broccoli cut in florets (5 cm)600 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3 cm)150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
water600 g
-
lamb's lettuce200 g
-
cream80 g
-
sugar1 pinch
-
lemon juice½ tsp
-
Worcestershire sauce¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Asparagus cream soup
30 min
Pumpkin soup
35 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Pumpkin soup
35 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Creamy courgette soup
25 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Versatile smooth soup
45 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min