Urządzenia i Akcesoria
Hibiscus and Raspberry Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (opcjonalnie)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
73.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
994.4 kJ /
237.7 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Pumpkin soup
35 min
Cheese and Walnut Patties
Brak ocen
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min