Urządzenia i Akcesoria
Hibiscus and Raspberry Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (opcjonalnie)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
73.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
994.4 kJ /
237.7 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ayam Pongteh
30 min
Cold Red Curry Soup
Brak ocen
Gnocchi with Courgettes
20 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Baked falafel kofta
Brak ocen
Crunchy Granola
2 godz.
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Mango frozen yogurt
5 min