Urządzenia i Akcesoria
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salmon, carrots and beans
-
ground cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut in pieces (approx. 2 mm)200 g
-
flat green beans cut in halves250 g
Mango sauce
-
mango flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Artichokes Romana
50 min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min