Urządzenia i Akcesoria
Mustard and dill vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil smooth100 g
-
salt1 pinch
-
brown sugar2 tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
Dijon mustard2 tbsp
-
fresh dill chopped4 - 5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
1.8 g
Kalorie
4282 kJ /
1020 kcal
Tłuszcz
102.9 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Grape and Cava Trifle
4 godz. 30 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Steak Sauce
30 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 min
Risotto with Parmesan cheese
25 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
German Bread
4 godz. 15 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min