Urządzenia i Akcesoria
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions cut in quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut in slices (5 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
12.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Apple tart
1 godz.
Plum slice
1 godz. 30 min
Provençal tart
1 godz. 15 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.