Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables

Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables

4.6 8 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • hazelnuts
    150 g
  • dried apricots
    150 g
  • onions cut in quarters
    300 g
  • garlic cloves
    20 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    60 g
  • salt
    ½ tsp
  • couscous
    200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • water
    600 g
  • carrots cut in slices (5 mm)
    200 g
  • courgettes cut in slices (7-10 mm)
    200 g
  • red peppers cut in bite-size pieces
    150 g
  • frozen green peas
    100 g
  • feta cheese cut in small cubes (5 mm)
    200 g
  • fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish
    2 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 622 kcal / 2607 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...