Urządzenia i Akcesoria
Vegan bean burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min