
Urządzenia i Akcesoria
Krem michałkowy biały
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
16 porcji
Składniki
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki100 g
-
cukierków, typu Michałki z Wawelu Białe®250 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, w tym 300 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki400 g
-
sera mascarpone mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki300 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
248.3 kcal /
1038.8 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
15.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Sód
84.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Różowy tort z kremem malinowym
48 godz.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Krem kokosowy
15 min
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min