
Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
90 g cukru
-
400 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g mleka w temp. pokojowej
-
150 g mleka w proszku (niegranulowanego)
-
1 - 2 łyżeczki barwnika spożywczego białego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
-
2 - 4 krople barwnika spożywczego dowolnego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
251.5 kcal /
1052.2 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
9.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Sód
40.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska