Urządzenia i Akcesoria
Krem malinowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
16 porcji
Składniki
-
400 g malin, mrożonych400 g malin, świeżych
-
100 g cukru
-
2 czubate łyżeczki żelatyny w proszku
-
6 łyżek wody
-
gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
-
500 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
13 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
610.7 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Krem limonkowy do tortów
55 Min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 Min
Różowy tort z kremem malinowym
48 Std.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 Std. 10 Min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 Std. 25 Min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 Std. 25 Min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 Min
Krem michałkowy biały
6 Std. 20 Min
Żelka truskawkowa do tortów
3 Std. 45 Min