
Urządzenia i Akcesoria
Żelka z owoców jagodowych do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
16 porcji
Składniki
-
400 g owoców jagodowych, świeżych np. malin, czarnych porzeczek
-
50 - 100 g cukru (patrz wskazówka)
-
3 łyżki wody
-
2 łyżeczki żelatyny w proszku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
38.9 kcal /
162.8 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska