
Urządzenia i Akcesoria
Chrupka z białej czekolady do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 porcji
Składniki
-
migdałów, w płatkach uprażonych uprzednio na suchej patelni50 g
-
płatków kukurydzianych typu corn flakes50 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki100 g
-
oleju15 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
71.2 kcal /
298 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
28.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska