
Urządzenia i Akcesoria
Chrupka z białej czekolady do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 porcji
Składniki
-
50 g migdałów, w płatkach uprażonych uprzednio na suchej patelni
-
50 g płatków kukurydzianych typu corn flakes
-
100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
15 g oleju
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
71.2 kcal /
298 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
28.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48h
Żelka mango do tortów
3h 25min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10min
Różowy tort z kremem malinowym
48h
Żelka pomarańczowa do tortów
2h 25min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2h 25min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10min
Krem malinowy
30min
Krem michałkowy biały
6h 20min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min