Chrupka z białej czekolady do tortów

Chrupka z białej czekolady do tortów

4.6 681 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 porcji

Składniki

  • 50 g migdałów, w płatkach uprażonych uprzednio na suchej patelni
  • 50 g płatków kukurydzianych typu corn flakes
  • 100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 15 g oleju

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 28.4 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 298 kJ / 71.2 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...