Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Tahini Yoghurt
-
garlic clove1
-
sea salt½ tsp
-
Greek yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Couscous & Salmon
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste2 tsp
-
Israeli couscous250 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
continental cucumber cut into pieces½
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
432.5 mg
Białko
49.1 g
Kalorie
3846.3 kJ /
919.3 kcal
Tłuszcz
51.2 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
71.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min