Urządzenia i Akcesoria
Jackfruit and mayo sandwich filling
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
736.2 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempeh bolognaise
30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan custard
15 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Tofu scramble
25 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min