Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais

Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di cipolle tagliate a metà
    130 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di carote a pezzi (3 cm)
    250 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di pomodori maturi a pezzi (3 cm)
    400 g
    400 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola
  • di piselli surgelati e scongelati
    100 g
  • di acqua
    100 g
  • di riso Parboiled (tempo di cottura 18-20 minuti)
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    4 pizzichi
  • di mais dolce in scatola (scatola piccola), sciacquato e scolato
    140 g

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1651.6 kcal / 6910.2 kJ
Białko 69.9 g
Tłuszcz 20.7 g
Węglowodany 313.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...