Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 304 kcal
- Białko
- 45.74 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 13.49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burro al pomodoro
5min
Verdure all'orientale
10 dk
Insalata di riso
1 godz.
Seppie con i piselli
35 min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Marmellata di albicocche per la dispensa
Brak ocen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Orata al sale
40min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Brodo di pesce e gamberi
20min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Salmone con noodles di zucchine
25 min