Urządzenia i Akcesoria
Low Meat Hackbraten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Nüsse gemischt150 g
-
Öl zum Einfetten
-
Mehl zum Ausstäuben
-
Möhren in Stücken (2 cm)100 g
-
Knoblauchzehen2
-
Schalotten60 g
-
Petersilie abgezupft10 g
-
Rosmarin abgezupft4 Stängel
-
Thymian abgezupft4 Zweige
-
getrocknete Tomaten40 g
-
Parmesan in Stücken (2 cm)100 g
-
Hackfleisch, gemischt grob zerzupft250 g
-
Eier4
-
Tomatenmark50 g
-
Senf2 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
819 mg
Białko
24 g
Kalorie
1712 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2025
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fischcurry
45 Min
Risoni-Tomaten-Topf mit Hähnchen
40 Min
Kokos-Mandel-Proteinkugeln
4 Std. 15 Min
Haferflocken-Nuss-Brot
1 Std. 50 Min
Gyros-Hackbällchen mit bunten Cherry-Tomaten und Reis
1 Std. 10 Min
Fusilli mit Kürbis-Curry-Sauce
30 Min
Low Meat Königsberger Klopse
1 Std.
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Hirsecurry mit Hähnchen
40 Min
Spinat-Erbsen-Reis mit Lachs und Spiegelei
35 Min
Tarte à la niçoise
1 Std. 30 Min
Kichererbsen-Linsen-Suppe
35 Min