![Gegrillter Porree mit Käse-Füllung Gegrillter Porree mit Käse-Füllung](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3027772e96f1fa369e979da5e144f8a/Derivates/1d75b568ccc7fd70d8fa2ba543eed805b8880b1b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Cheddar, in Stücken
- 1000 g Porree (Ø ca. 8 cm, ca. 500 g geputzt)
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Wasser
- 170 g Couscous
- 250 g Schmand
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2945 kJ / 704 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 1570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 分钟
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55 Min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30 min
Spargelgratin
1h 15min
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30 min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8 Std.
Spinat-Crostini
20 分钟