Urządzenia i Akcesoria
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
10 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
boiling water plus extra to soak300
-
brown onion cut into quarters190 g
-
garlic cloves5
-
lemon peel only, no white pith½
-
fresh ginger cut into pieces50 g
-
fresh coriander leaves and stems, plus extra leaves to serve4 sprigs
-
day-old white bread (gluten-free, if required)40 g
-
milk40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
garam masala½ tsp
-
lamb mince500 g
-
ghee (see Tip)20 g
-
raw cashews50 g
-
long red chilli 1 cut in half and deseeded and 1 thinly sliced to serve2
-
Korma spice blend (see Tip)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato paste25 g
-
coconut cream400 g
-
baby cos lettuce (20 leaves)1 - 2
-
Lebanese cucumber diced, to serve1
-
red onion diced, to serve¼
-
natural yoghurt to serve170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
379.3 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1255.3 kJ /
298.9 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Thai red chicken curry and rice
40 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min