Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)180 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground nutmeg1 pinch
Pumpkin purée
-
Kent pumpkin peeled and cut into pieces350 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ground black pepper1 pinch
Gnocchi
-
boiling water1700 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 tsp
Sage and Lemon butter
-
salted butter150 g
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
toasted hazelnuts chopped2 tbsp
-
fresh thyme leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1489.4 mg
Białko
35 g
Kalorie
3998.8 kJ /
955.7 kcal
Tłuszcz
68 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
37.9 g
Węglowodany
53.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Chunky guacamole
10 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Risotto pomodori with burrata
30 min