Urządzenia i Akcesoria
Lamb and fennel ragu
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine100 g
-
anchovy fillets6
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fennel seeds lightly crushed1 tbsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
tomato paste25 g
-
dried rosemary1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
shaved Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
758.6 mg
Białko
49 g
Kalorie
2306.9 kJ /
549.3 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min