![Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6) Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c60c718-3cab-4d81-9003-5a5b1d4d564c/Derivates/849507fd-1131-4046-8180-ec44bade952f.jpg)
Wersje kompatybilne
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred, cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 74.6 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1766.8 mg
Alternatywne przepisy
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 dk
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Curry pork sosaties
24h 30 min
Risotto verde (TM6)
30 min
Chicken chasseur
1h 50min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Beef brisket chilli con carne
7h
Irish lamb stew
6h 20 min
Chicken with capsicum
45 dk
Chunky bolognese
50 dk