Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 367 mg
Alternatywne przepisy
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Chinese-style chicken
25min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Creamy vegetable rice
25min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Warm satay bowl
1h 10min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Mushroom and kale risotto
55 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min