Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried pasta of choice250 g
-
garlic cloves4
-
fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately3 stalks
-
red onion cut into wedges (1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine40 g
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
tomato passata (see Tip)250 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish3 sprigs
-
Parmesan cheese shaved, to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
367 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1470.6 kJ /
351.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Sweet potato lentil pie
50 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Spinach and leek frittata
40 min