Urządzenia i Akcesoria
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
61.7 g
Kalorie
3467 kJ /
825 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Błonnik
9.7 g
Węglowodany
31.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Cauliflower mash
25 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55 min
Diane sauce
20 min