Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3467 kJ / 825 kcal
- Białko
- 61.7 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 45.5 g
- Błonnik
- 9.7 g
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30min
Béarnaise sauce
10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Three meat roulade
2u. 5min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Parsnip and bean mash
25min
Peppercorn sauce
20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min