Lamb rack with port sauce and parsnip purée

Lamb rack with port sauce and parsnip purée

4.0 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

White balsamic reduction (see Tips)
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • white balsamic vinegar
    500 g
  • dry sherry
    50 g
  • raw sugar
    80 g
  • dried bay leaves
    2
  • white peppercorns
    8
  • fresh thyme leaves only
    6 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed and cut into halves
    1
Lamb rack
  • water
    600 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • parsnips peeled and cut into pieces
    400 g
  • lamb rack well trimmed and cut into two small racks
    1
  • sea salt plus extra to taste
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fresh rosemary
    4 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • snow peas ends trimmed
    100 g
  • olive oil
    20 g
  • Port
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 825 kcal / 3467 kJ
Białko 61.7 g
Tłuszcz 45.5 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...