![Lamb rack with port sauce and parsnip purée Lamb rack with port sauce and parsnip purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F372CE8-0D18-4EB5-A7C6-125894975A61/Derivates/10712928fcb1ede6c11b08dfca229d2344eea511.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3467 kJ / 825 kcal
- Białko
- 61.7 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 45.5 g
- Błonnik
- 9.7 g
Alternatywne przepisy
Hollandaise sauce
15min
Gin and lime pie
3h 10 min
Tartare sauce
10min
Pork and gravy with red wine cabbage
1u. 10min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1ч. 5 мин.
Béarnaise sauce
10min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1u. 10min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min