Urządzenia i Akcesoria
Russian beetroot salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Cucumber Soup
25 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Cheese mousse
10 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Courgette side dish
30 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min