Urządzenia i Akcesoria
Russian beetroot salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Bellini
5 min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Crab briks
35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Baked spinach and eggs
35 min
Yellow rice with chicken
40 min
Vegetable-topped bread
40 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 min