Urządzenia i Akcesoria
Russian beetroot salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâtè with Riesling
3 godz.
Salt cod gratin
50 min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 godz. 35 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Tuna Tapenade
5 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Courgette omelette
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min