Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Green Bean Gremolata
25min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Cashew Vanilla Coffee
10min
Green Bean Gremolata
25min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Maple-glazed Carrots
45min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min