Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Rainbow Salad
30 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Hummus
5 min
Garlic mushrooms
20 min
Gut Immunity Shot
5 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Creamed Spinach
30 min