Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Pate
Brak ocen
Cherry Amaretto Dream
10 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Garlic mushrooms
20 min
Creamed Spinach
30 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min