Urządzenia i Akcesoria
Quick and Spicy Black Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portion
Składniki
-
serrano chilli or jalapeno, stem removed, seeds removed, if desired1
-
white onion cut into pieces115 g
-
garlic clove1
-
cumin, ground1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
vegetable oil15 g
-
canned black beans rinsed and drained (2 x 395 g cans)2 can
-
vegetable broth140 g
-
lime juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
504.8 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
689.3 kJ /
164.7 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Basic Quinoa
35 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Focaccia
3 godz.
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Pumpkin tahini smash
40 min