Urządzenia i Akcesoria
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Salad
-
salad leaves110 g
-
cranberries, dried20 g
-
nectarines stoned, sliced (1 cm/½ in.)3
-
walnuts, shelled, halved50 g
Vinaigrette
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil35 g
-
balsamic vinegar15 g
-
raspberry balsamic glaze20 g
-
sea salt1 pinch
-
black pepper, ground1 pinch
Serving
-
Stilton cheese crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1423 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Happy Easter!
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Guacamole
5 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Smoked Salmon Dip
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Liver Detox (Metric)
5 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min