Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic

Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 portions

Składniki

  • 40 g de pain complet en petits morceaux
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
  • 130 g d'eau
  • 350 g de chair de melon en morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 tranches fines de pancetta
  • 25 g de pignons de pin
  • quelques feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 460.1 kcal / 1925 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 36.3 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 429.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...