Wersje kompatybilne
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pain complet, en petits morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g d'eau
- 350 g de chair de melon, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 3 tranches fines de pancetta
- 25 g de pignons de pin
- quelques feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 460.1 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 429.7 mg
Alternatywne przepisy
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 Std. 30 Min
Sorbet tomate-basilic
12h
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 godz. 10 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe de melon au magret de canard
3小时 15 分钟
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho de melon
10 Min