Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de mangue, en petits cubes
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 citron vert, jus et zeste râpé
- 75 g d'eau
- 1 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 381 kJ / 90 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4 Std. 15 Min
Tartinade crabe-coco
20min
Gaspacho poivron-framboise
10min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Compote mangue-litchi
25min
Papillotes de fruits à la cannelle
30min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Gaspacho de melon
10min
Minicheesecakes à la purée de mangue
3 Std. 40 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Soupe de fraise à la menthe
15min