Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de mangue, en petits cubes
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 citron vert, jus et zeste râpé
- 75 g d'eau
- 1 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 381 kJ / 90 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40min
Soupe glacée aux amandes
1h 15min
Soupe de pêche au basilic
30min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho mangue-avocat
10min
Douceur mangue-Passion
15min
Soupe de fraise à la menthe
15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10min