Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 630.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagnes de poisson aux champignons
1hod. 30min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Moules aux cocos de Paimpol
2j 30 menit
Cassoulet de la mer
50min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Raie aux câpres
45min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Gâteau de galettes aux lardons
1h 15min
Joues de bœuf au cidre
3hod. 15min
Brandade de morue et persillade
50min