Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 630.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brandade de morue et persillade
50 min
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15min
Parmentier de lieu noir
1 godz. 20 min
Truite farcie au maroilles
1h
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 godz. 20 min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 min
Sauce dieppoise
35 min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Cassolette de poissons
1h
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min