Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins

Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins

4.6 56 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

La crème de chorizo
  • 150 g de crème liquide entière ou légère
  • 50 g de chorizo coupé en morceaux
Le poisson et le chou
  • 500 g de chou rouge coupé en gros morceaux
  • 100 g de chorizo détaillé en cubes
  • 100 g de raisins secs
  • 150 g d'eau
  • 6 filets de poisson blanc type grenadier
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20.2 g
Kalorie 1295.7 kJ / 310.5 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...