Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais, coupé en quatre
- 100 g de haddock, coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel, égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2331.5 kJ / 560 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 35.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1287.3 mg
Alternatywne przepisy
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Gratin de lieu
1h 25min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 Min
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15min
Choucroute de la mer
35 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Cassolette de poissons
1 godz.
Choucroute de la mer
40min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 godz.
Baeckeoffe aux poissons
1sa 45 dk