Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pecorino sardo stagionato a pezzi
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di pomodori maturi, pelati e a pezzi
lub 800 g di pomodori pelati a pezzi - 5 pizzichi di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 500 di brodo di carne o vegetale
- 4 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di pane carasau
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 150 kJ / 68.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Gelatina di ribes
50min
Caramelle alla panna
2h
Raviolini con zucchine e carne trita di pollo
1h 10min
Menu: Zuppa di topinambur, salmone in crosta con verdure al forno,trifle di panpepato
Brak ocen
Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate
20u. 30min
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Gulasch
3h
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1h 10min
Smoothie al mango
5 dk
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30 Min