Urządzenia i Akcesoria
Cream of chard soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white Swiss chard cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces(1 cm)200 g
-
onions cut into halves40 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water600 g
-
milk50 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.4 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
78.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 godz. 40 min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 godz.
Asparagus cream soup
30 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min