Urządzenia i Akcesoria
Cream of chard soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white Swiss chard cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces(1 cm)200 g
-
onions cut into halves40 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water600 g
-
milk50 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.4 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
78.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Carrot Ginger Soup
20 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Lentil and spinach soup
50 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min