Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
- 40 g onions, cut into halves
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 50 g milk
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 78.4 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coconut Creamed Kale
20 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Pea Soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Watercress Soup
25 min
Zucchini soup
25 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min