Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Chilli con carne
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Mashed potatoes
50 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min