Urządzenia i Akcesoria
Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porcji
Składniki
-
150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
50 g cukru
-
8 łyżeczek kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
-
120 g napoju roślinnego dowolnego, Inka®
-
2 puszki mleczka kokosowego (400 g każda), mocno schłodzonego (patrz wskazówka)
-
truskawki, świeże przekrojone na pół, do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
24.6 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1985.2 kJ /
474.5 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Liczi martini
35 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM5)
15 min
Tartaletki reniferki z łososiem i serkiem z ricotty
1 godz.
Deser jagodowy w słoiczkach
3 godz. 30 min
Truskawkowa chmurka w pucharkach
3 godz.
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 godz. 40 min
Karmelowe macchiato
30 min
Smoothie buraczane
5 min
Deser śliwka w czekoladzie
2 godz. 30 min
Deser Czarny Las w szklankach
45 min
Deser z ciasteczkami korzennymi
2 godz. 15 min
Kawa latte
10 min