Lodowe babeczki z bananem i masłem orzechowym

Lodowe babeczki z bananem i masłem orzechowym

3.5 78 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 sztuk

Składniki

  • 75 g oleju kokosowego
  • 100 g masła orzechowego
  • ¼ łyżeczki soli morskiej, w płatkach (opcjonalnie) plus dodatkowa ilość do posypania
  • 270 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
  • 270 g mleczka kokosowego
  • 100 g syropu z agawy
    100 g syropu klonowego
  • 10 g wody
  • 10 g kakao naturalnego, niesłodzonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 5.1 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 819.2 kJ / 195.8 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...