Urządzenia i Akcesoria
Lodowe babeczki z bananem i masłem orzechowym
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 sztuk
Składniki
-
75 g oleju kokosowego
-
100 g masła orzechowego
-
¼ łyżeczki soli morskiej, w płatkach (opcjonalnie) plus dodatkowa ilość do posypania
-
270 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
-
270 g mleczka kokosowego
-
100 g syropu klonowego100 g syropu z agawy
-
10 g wody
-
10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
5.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
819.2 kJ /
195.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LODY I DESERY LODOWE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tort naleśnikowy z matchą
6 godz.
Kokosowe półkule z truskawką i bezą
12 godz.
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
10 min
Gofry dyniowe na mące ryżowej
40 min
Zapiekanka ze spiralizowanych batatów z kurczakiem (TM6, TM7)
1 godz. 10 min
Oponki z ciasta półfrancuskiego (Cronuty)
3 godz. 30 min
Flany ze strączków zielonego groszku z miętowym jogurtem
1 godz. 40 min
Mini serniczki z kawą zbożową
30 min
Ślimaczki z pesto na parze
2 godz. 5 min
Kokosowa panna cotta z karmelizowanymi pomarańczami
3 godz.
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM6, TM7)
40 min
Bento z pandami
1 godz.