Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Talerz krojonych owoców z cytrynowo-miodowym dressingiem (TM6, TM7)
15 min
Carpaccio z buraków z cukinią (TM6, TM7)
15 min
Placki z tartych ziemniaków (TM6, TM7)
45 min
Obieranie i gotowanie ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min
Obieranie ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Obieranie migdałów (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Obieranie buraków (z osłoną noża miksującego 2.0)
10 min
Obieranie marchewki (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Obieranie młodych ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Obieranie i gotowanie młodych ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min
Obieranie imbiru (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Obieranie czosnku (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min