Œufs au four et spaghetti de légumes

Œufs au four et spaghetti de légumes

4.1 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 400 - 450 g de courgettes extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
  • 200 - 250 g de patates douces extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
  • ½ c. à café de sel
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 2 brins de basilic frais
  • 100 g de champignons de Paris frais émincés
  • 1 c. à café de sauce harissa
  • 4 œufs
  • piment séché en flocons pour la finition
  • poivre moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 259.7 kcal / 1086.5 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 17.6 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 403.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...