Gratin de spirales de patate douce au poulet

Gratin de spirales de patate douce au poulet

4.0 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 6 c. à café d'huile de noix de coco
  • 400 g de patates douces coupées en morceaux de la taille de la goulotte
  • 250 g de mozzarella en morceaux
    250 g de cheddar, en morceaux
  • ½ poivron rouge coupé en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • 1 c. à café d'épices à chili
  • 500 g de filet de poulet, sans peau en cubes (3-4 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • 150 g de grains de maïs doux en conserve égouttés
  • 150 g de haricots noirs en conserve égouttés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 588 kcal / 2460.1 kJ
Białko 48.3 g
Tłuszcz 25.1 g
Węglowodany 43.4 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 875.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...