Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), medium, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 120 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 4 - 5 Tbsp olive oil
- 6 large eggs
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1373.5 kJ / 328.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 336.7 mg
Alternatywne przepisy
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Lamb Meatballs
45 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 Min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Curry Powder Mix
15 min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Easter Carrot Cheese Dip
15 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Sweet and sour chicken with rice
40min