Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Tortilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 slices
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), medium, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width500 - 600 g
-
onions quartered120 g
-
olive oil40 g
-
olive oil4 - 5 Tbsp
-
large eggs6
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
336.7 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1373.5 kJ /
328.3 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Coconut Dhal
25 min
Quick Bread Rolls
45 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min
Strawberries and Cream
20 min
Pickled Onions
30 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min