Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Tortilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 slices
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), medium, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width500 - 600 g
-
onions quartered120 g
-
olive oil40 g
-
olive oil4 - 5 Tbsp
-
large eggs6
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
336.7 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1373.5 kJ /
328.3 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1h
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35min
Cullen Skink
45min
Ham and Leek Pies
1h 50min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min