Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.5 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Pea and Mint Soup
20 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Cullen Skink
45 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min