Baked Salmon with Spiralized Courgettes
TM6

Baked Salmon with Spiralized Courgettes

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 800 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
  • 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
  • 1 lemon, juice of ½ and 4 slices (5 mm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 20 g fresh parsley leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 4 garlic cloves
  • 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, 30 g oil reserved
  • ½ tsp ground cayenne pepper (opcjonalnie)
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1753 kJ / 419 kcal
Białko
36.6 g
Węglowodany
22.6 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
5.7 g
Sód
469.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy