Urządzenia i Akcesoria
Leftover Chicken Kimchi Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
572.8 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1 godz. 10 min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min